huren

 Huren en huren is twee ! Als u huurt wilt u niet aan uw lot overgelaten worden. Terecht verwacht u kwalitatieve en bedrijfszekere apparatuur. En u hebt graag zekerheid te huren bij mensen die specialisten zijn in wat ze aanbieden. 

Ervaren vaklui: Welding Company biedt enkel lasapparatuur aan die ze zelf door en door kent. We verkopen ze immers ook. En dat wil zeggen dat we zelf instaan voor herstellingen en onderhoud in eigen werkplaatsen of op verplaatsing. Al meer dan 25 jaar. De gebundelde ervaring van onze technici is maar liefst 250 jaar! En het zijn dezelfde mensen die zorgen dat uw huurtoestel in optimale conditie verkeert. Installaties op maat: lasapparaten, inductieve warmtebehandelingsmachines, manipulatoren, stroomaggregaten, compressoren,..... Verder zijn nog tal van toebehoren en aanverwante artikelen te huur die hierin niet  zijn opgenomen. Bel gerust als u dergelijke zaken zoekt. Noteer ook dat we u ook de nodige verbruiksmaterialen kunnen bijleveren (elektroden, draden, staven).

Bedrijfszekerheid: Het artikel dat u huurt is gegarandeerd bedrijfszeker. Als een machine verhuurd wordt, ondergaat ze een uitgebreide test in onze werkplaatsen. Telkens opnieuw.  Zodat we zeker zijn dat u meteen en probleemloos aan de slag kan.
Gratis onderhoud: Periodieke onderhoudsbeurten worden volgens planning door onze technische dienst uitgevoerd voor alle benzine- of dieselmotoren.
Service: En wil het eens echt niet meezitten: we zijn zowat onmiddellijk ter plaatse om te herstellen of een vervangtoestel te bezorgen. Zodat u ook dan geen tijd verliest.
Levering op één dag: U hebt het huurtoestel dringend nodig? In de meeste gevallen kunnen we u dezelfde dag nog uit de nood helpen. Zelf af  te halen of bij u bezorgd.
Scherpe prijzen: Door het ruim aantal machines van onze verhuurvloot, kunnen we u bovendien bijzonder scherpe prijzen aanbieden. Vraag een offerte en overtuig uzelf.

Kijk alvast op ons aanbod.