over ons

  
 
WELDING COMPANY gebruikt een doordacht concept om een snelle en efficiënte service waar te maken.
 
Hoe doen we dat?
 
Wij staan zelf in voor de installatie, het onderhoud en de herstellingen van onze machines en toebehoren,zowel in de verhuur als in de verkoop. Vaklui die 40 jaar continu een grote verhuurvloot onderhouden komen bij u ter plaatse om technische problemen op te lossen. Zij kennen immers de machines als geen ander. Voor technisch advies staan we voor u klaar met een team van vertegenwoordigers en ingenieurs.
 
Onze missie is de klant tevreden stellen. Wij maken ons sterk door kort op de bal te spelen. Wanneer u dringend een huurtoestel of vervangtoestel nodig hebt, wordt u in de meeste gevallen nog dezelfde dag uit de nood geholpen. Wanneer een klant een toestel huurt, kan hij ook bij ons terecht voor de verdere inrichting van zijn werf: verlichting, werfkasten, verlengkabels, stroomaggregaten, gereedschappen om er maar enkele te noemen. 
Als een klant een toestel koopt of huurt kan hij in één moeite daar de bijhorende toevoegmaterialenen andere benodigdheden bestellen: elektroden, lasdraad, poeder voor het onderpoederdek lassen, wolframelektroden, handschoenen, onderlegstrips, lasbrillen, lashelmen, en nog zo veel meer.
 
Welding Company levert immers topkwaliteit in alles wat een lasser nodig heeft!